Over ons

ONS TEAM

De naam Duo 4 You Hairstyling zegt het al. Wij zijn er voor jou! De passie voor het vak en voor menselijk contact zorgen ervoor dat klanten zich erg op hun gemak voelen in de salon. Er wordt hier maatwerk geleverd, waarbij persoonlijke wensen en behoeften van de klant centraal staan. Goed luisteren naar wat de klant wil, is het halve werk.

Esther van Haren

Esther van Haren

Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdagochtend, vrijdag en zaterdag.

Roos Habets

Roos Habets

Aanwezig op de zaterdag.

Iris Spanjaards

Iris Spanjaards

Aanwezig op maandag.

Shauna Hauptmann

Shauna Hauptmann

Aanwezig op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Serenda Groenen

Serenda Groenen

Aanwezig op dinsdag, woensdag, vrijdagochtend en om de week op zaterdag.

Iris van Grunsven

Iris van Grunsven

Aanwezig op de maandag, dinsdagochtend, woensdag en om de week op zaterdag.

OVER DUO4YOU HAIRSTYLING

Welkom bij Duo 4 You Hairstyling. In september 2011 is onze kapsalon geopend in Wijchen. Als vriendinnen en collega’s deelden we onze passie voor het kappersvak. Een eigen kapsalon was hierdoor een logische stap. Na 9 mooie jaren in de sportschool gezeten te hebben, onze klantenkring daar verder opgebouwd te hebben, vond ik, Esther, het dan ook weer een goede stap om een stukje groter te gaan zitten. Wij zijn verhuisd naar de Holenbergseweg 16, hier kunnen wij onze passie en creativiteit verder uitoefenen omdat het team in de tussentijd gegroeid is. Het kappersvak doen wij met liefde en plezier dit zult u terugzien in de vaardigheden die wij beheersen. Dit zijn de klassiekere kapsels, die we tot in de puntjes beheersen, maar ook zeker de nieuwste haarmode en trends, zo ook op het gebied van haarkleuring en haarverzorging. We zorgen er voor dat we geregeld bijgeschoold worden, door het bij te wonen van shows en het volgen van cursussen, dit zorgt ervoor dat wij up to date zijn! Met ruime gratis parkeergelegenheid voor en naast de deur. Tevens zijn wij goed te bereiken met het openbaar vervoer. Kom en ontdek onze nieuwe, gezellige salon in de Woezik. De kapsalon is rolstoeltoegankelijk.

Onze partners

L’ANZA PRODUCTEN

In de salon wordt er gebruik gemaakt van het merk L’ANZA. Sinds 1985 bieden zij professionele haarcosmetica dat rekening houdt met individuele behoeften van het haar. L’ANZA gebruikt de nieuwste technologieën voor het sterkste en gezondste haar. Hierdoor wordt je haar niet alleen verzorgd, maar zullen de producten van L’ANZA je haren zelfs verzegelen, herstellen en beschermen. Fijne bijkomstigheid is dat zij daarbij een gezonde en duurzame aarde ondersteunen. Verpakkingen zijn gemaakt van gerecyclede materialen en na gebruik ook weer recyclebaar. De producten bevatten geen ozon-belastende ingrediënten en voldoen aan alle milieuregels. L’ANZA test niet op dieren en gebruikt botanische ingrediënten die zoveel mogelijk organisch, gecertificeerd organisch en in het wild groeiend zijn. Lees meer over onze producten