Over ons

ONS TEAM

De naam Duo 4 You Hairstyling zegt het al. Wij zijn er voor jou! De passie voor het vak en voor menselijk contact zorgen ervoor dat klanten zich erg op hun gemak voelen in de salon. Er wordt hier maatwerk geleverd, waarbij persoonlijke wensen en behoeften van de klant centraal staan. Goed luisteren naar wat de klant wil, is het halve werk.

Esther van Haren

Esther van Haren

Aanwezig op maandagmiddag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Roos Habets

Roos Habets

Aanwezig woensdagochtend of vrijdagavond en zaterdag.

Iris Spanjaards

Iris Spanjaards

Aanwezig op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

OVER DUO4YOU HAIRSTYLING

Welkom bij Duo 4 You Hairstyling. In September 2011 is onze kapsalon geopend in Wijchen. Als vriendinnen en collega’s deelden we onze passie voor het kappersvak en raakten we compleet op elkaar ingespeeld. Een eigen salon was een logische vervolgstap.

Wij vinden het belangrijk om naast de klassieke kapsels, die we tot in de puntjes beheersen, tevens de laatste trends op het gebied van haarverzorging aan te bieden. We zorgen er daarom voor dat we geregeld bijgeschoold worden, door het bezoeken van beurzen en het volgen van cursussen.

Wij zijn sinds kort te vinden op de Holenbergseweg 16 in Wijchen. Met ruime gratis parkeergelegenheid voor en naast de deur. Tevens zijn wij goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Kom en ontdek onze nieuwe, gezellige salon in de Woezik. De kapsalon is rolstoeltoegankelijk.

Onze partners

Binnen kijken in de salon!

L’ANZA PRODUCTEN

In de salon wordt er gebruik gemaakt van het merk L’ANZA. Sinds 1985 bieden zij professionele haarcosmetica dat rekening houdt met individuele behoeften van het haar. L’ANZA gebruikt de nieuwste technologieën voor het sterkste en gezondste haar. Hierdoor wordt je haar niet alleen verzorgd, maar zullen de producten van L’ANZA je haren zelfs verzegelen, herstellen en beschermen. Fijne bijkomstigheid is dat zij daarbij een gezonde en duurzame aarde ondersteunen. Verpakkingen zijn gemaakt van gerecyclede materialen en na gebruik ook weer recyclebaar. De producten bevatten geen ozon-belastende ingrediënten en voldoen aan alle milieuregels. L’ANZA test niet op dieren en gebruikt botanische ingrediënten die zoveel mogelijk organisch, gecertificeerd organisch en in het wild groeiend zijn. Lees meer over onze producten